Είμαστε στον αέρα!

Μετά από αρκετή σκέψη, πολλές δοκιμές, συνεχείς αλλαγές και βελτιώσεις ο δικτυακός μας τόπος βρίσκεται επιτέλους “online”!

Πέρα από μία πρώτη γεύση που μπορείτε να πάρετε σχετικά με το χώρο του κομμωτηρίου μας, την ομάδα που βρίσκεται πίσω από αυτό καθώς και τις άψογες υπηρεσίες που παρέχουμε, εδώ θα μπορείτε να βρείτε νέα μας, προτάσεις και ιδέες για νέα looks, χρήσιμες συμβουλές για την φροντίδα και την περιποίηση των μαλλιών σας καθώς και να ενημερώνεστε για όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Στόχος μας είναι ο κόμβος αυτός, στον χαοτικό και τεράστιο κόσμο του διαδικτύου, να είναι σημείο αναφοράς για όλους τους λάτρεις του στυλ. Με συνεχείς ενημερώσεις και ποιοτικό περιεχόμενο, θέλουμε ο χώρος αυτός να ανταποκρίνεται πλήρως στο επίπεδο των υπηρεσιών που από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας έχουμε θέσει ως στόχο να προσφέρουμε. Και αν βρείτε κάποιο λάθος, κάτι που δεν δουλεύει όπως θα έπρεπε ή κάτι που δεν σας αρέσει απλά “στο μάτι” ή όπως ακούγεται μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Είμαστε εδώ για να μας γνωρίσετε και να σας γνωρίσουμε και εμείς.

Θοδωρής